In 't Wasdom

bookmanager

Wat is bookmanager?

Bookmanager is de tool voor het inventariseren en beschrijven van boeken naar titelgegevens en vindplaats. Invoer van gegevens gebeurt via het ISBN nummer of middels automatische aanvulling van belangrijke titelwoorden.

Wilt u de beschreven boeken verkopen, dan is dat ook mogelijk. Naast effectieve invoer- en beheerfuncties, verzorgt bookmanager de facturering en afrekening. Eventueel eerder ingevoerde boeken bij systemen als AbeBook, antiqbook of boekwinkeltjes kunnen geïmporteerd worden. Vanaf dat moment kunt u de aangevulde boekenlijst weer naar het platform sturen.

Via bookmanager kan men gebruik maken van alle genoemde functies, terwijl met slechts één klik de gebruikte boekenplatforms (AbeBooks, boekwinkeltjes etc.) worden geactualiseerd. Naast een handig hulpmiddel bij de invoer van bibliografische gegevens heeft bookmanager ook een eigen catalogusfunctie (voor de eigen website) en is het zelfs mogelijk om aantekeningen bij de boeken te maken. Weg met de ezelsoren en potloodaantekeningen.

Kortom, bookmanager is een allround-programma dat met liefde en kennis van zaken is gemaakt.