In 't Wasdom

bookmanager

Who’s afraid of red, yellow and blue?

Bookmanager is een invoersysteem voor boekliefhebbers met een kleine of middelgrote boekencollectie tot zo’n 5000 titels.

Het programma heeft echter ook een efficiënt beheer- en uitleensysteem (met handscanner) voor instellingen met een middelgrote tot professionele bibliotheek (meer dan 15.000 titels).

Het programma zorgt desgewenst voor een geautomatiseerde en effectieve afhandeling en facturering bij de boekverkoop. Je voert op eenvoudige wijze je titels in (moderne titels -> via ISBN scan met camera of scanner). Bij antiquarische boeken (vanaf ca. 1600) beschik je over een automatische tekstaanvuller.

Bij verkoop van een boek hoef je het item alleen te verpakken en op te sturen. Facturering, betaling en mailverkeer gaat automatisch en kan inhoudelijk naar eigen smaak en voorkeur worden ingericht.

Bookmanager is een product van bolas en het antiquariaat ’t Wasdom van Cornelissen & De Jong en wordt gebruikt door schoolbibliotheken, antiquaren en eigenaren van kleine boekencollecties (ca. 750 boeken) als ook door bezitters van een middelgrote (ca. 5.000 boeken) tot grote bibliotheek (ca. 15.000 boeken of meer).

Méér weten? Neem contact met ons op.

Pages: 1 2